Ook direct een leuke opdracht?

Maak kennis met Hans

Ook in deze nieuwsbrief stellen we graag een van onze nieuwe Bekwamers aan je voor. Hans Smit versterkt namelijk sinds begin april ons team in Leiderdorp! Samen met Frans Bon, Sharon Streete en Zahia Reggani is hij het aanspreekpunt voor onze zzp-ers én onze opdrachtgevers in de zorg in de regio Zuid-Holland en Noord-Holland.

Mooie loopbaan in de zorg

Hans heeft inmiddels al een mooie loopbaan in de zorg achter de rug. Hij werkte als zzp-er voor verschillende huizen.

Bij andere werkgevers deed hij al veel ervaring op als bijvoorbeeld Hoofd Zorg, Coördinator zorg in de thuiszorg en waarnemend teamleider in de highcare zorg. Daarnaast werkt ook hij nog steeds met veel plezier als zelfstandige in de zorg.

Even wennen

Het was even wennen voor hem om nu meer op kantoor te zitten. Lachend: “Het is toch anders dan hele dagen in de zorg te werken, ik zit nu veel meer achter mijn pc.” Gelukkig heeft hij het bij ons nog steeds naar zijn zin. Zeker in combinatie met zijn andere werkzaamheden als zzp-er in de zorg. 

Zijn werkdagen bij Bekwamer zijn nu druk gevuld met het invullen van diensten bij onze opdrachtgevers, de screening van nieuwe zzp-ers en het beantwoorden van heel veel verschillende vragen.

Geschikte matches

Het mooiste van zijn werk vindt hij nog steeds als het lukt om steeds weer geschikte kandidaten te vinden voor de hele diverse diensten bij hele verschillende opdrachtgevers.

“Het is mooi als ik daar mijn eigen bijdrage aan kan leveren. Je hebt tenslotte met hele verschillende mensen te maken. Ik ben dan ook trots als ik een soort van inbreng heb, en weer een geschikte match kan maken.” En daar sluiten we ons als Bekwamer graag bij aan! 


Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht