Ook direct een leuke opdracht?

Ivanildo Sabajo

Ivanildo Sabajo werkt nu iets langer dan een jaar via Bekwamer bij een groot verzorgingstehuis in Leiden. Op de PG-afdeling is hij helemaal in zijn element. “De bewoners hebben uiteraard altijd onze prioriteit. Ik geniet ervan als we er samen voor kunnen zorgen dat de bewoners zich op hun gemak voelen. Als je merkt dat ze het fijn vinden dat je er voor ze bent.”

​Aan elkaar gewend
Daarom wil Ivanildo graag langer bij deze opdrachtgever blijven werken. “Ik zit hier goed. Langer op deze plek zitten is goed voor mij en de bewoners. Ik ken de meeste bewoners, en werk hier met veel plezier. De bewoners en mijn collega’s zijn aan me gewend, en weten wat ze aan me hebben.”

Samen werken
Ook de goede omgang met zijn collega’s vindt Ivanildo belangrijk. “Je draait je diensten toch samen. Ik ben er trots op als we dan onze diensten in z’n geheel goed hebben gedraaid. Als we ons target hebben bereikt. Dan trek ik aan het eind van mijn dienst met een goed gevoel de deur achter me dicht. ”  

Gewoon top
Het werken via Bekwamer bevalt Ivanildo heel goed. Lachend: “Het is gewoon top! Alles wordt gewoon prima voor je geregeld. Het systeem, de planning: het is allemaal heel overzichtelijk en goed in elkaar gezet. Cecile Oomen en Frans Bon zijn altijd te bereiken. Ik mag ze altijd bellen voor vragen. Ze komen ook op voor de zzp*ers in de zorg. Cecile is voor mij de moeder van de zzp*ers. Cecile heeft al veel voor me bewerkstelligd, Ik mag haar altijd bellen, mailen of appen. Ze is begripvol, reageert zo snel mogelijk en weet altijd een oplossing te vinden.”

Eigen baas
Nieuwe diensten krijgt Ivanildo rechtstreeks van de planner. “Ik krijg vanzelf een seintje welke diensten er open staan bij mijn opdrachtgever. Dat kunnen avonddiensten zijn of dagdiensten.” Het fijnste vindt Ivanildo dat hij als zzp*er in de zorg zijn eigen diensten kan bepalen. “Ik heb drie jonge kinderen. Ik kijk dan zelf of ik een bepaalde dienst wil aannemen. Als je in loondienst werkt, is het niet zo makkelijk om vrij te nemen. Voor schoolgesprekken bijvoorbeeld of als ik leuke dingen wil doen met mijn kinderen. Dus laat mij maar lekker via Bekwaam aan de slag gaan!”

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht