Ook direct een leuke opdracht?

Interview Kobra Ostadi, vestigingsmanager Arnhem

Kobra Ostadi is sinds kort onze nieuwe vestigingsmanager in Arnhem! Zij is daarmee het directe aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers in Gelderland, Brabant en Utrecht. En natuurlijk is Kobra ook dé contactpersoon voor al onze ZZP*ers in de zorg in deze regio.

Bekend gezicht
Kobra is voor velen al een bekend en vertrouwd gezicht, want zij werkt namelijk sinds vorig jaar met veel plezier op ons kantoor in Arnhem. Ze is erg blij met ons team van Bekwamer. “Natuurlijk blijf ik me inzetten om voor onze opdrachtgevers én onze zelfstandigen in de zorg steeds de juiste match te vinden. Daarom is het zo belangrijk om steeds met beide partijen in gesprek te blijven. Waar hebben beide kanten behoefte aan? Wat zijn hun eisen en wensen? Want ik vind het belangrijk dat het contact met beide partijen goed is, en in balans is. Want alleen dan kun je de perfecte match maken.”

Streven naar continuïteit
“Het liefst zorgen we voor zoveel mogelijk continuïteit: dezelfde geschikte mensen op dezelfde leuke en vertrouwde plek. Inmiddels ken ik al een heleboel zelfstandigen die via ons kantoor in Arnhem in de zorg werken. De komende tijd ga ik op bezoek bij de diverse zorginstellingen en thuiszorgorganisaties waarmee we nauw samenwerken.”

Wie past waar het allerbeste?
“Ik ben vooral nieuwsgierig naar wat we eventueel anders kunnen doen. Kunnen we misschien nog meer voor hen betekenen? En natuurlijk wil ik graag zelf de sfeer proeven op een locatie, en persoonlijk kennismaken met bijvoorbeeld de teamleiders. Want dan weet ik nog beter wie waar het allerbeste past”, aldus een enthousiaste Kobra.

Meer weten?
Op zoek naar een bekwame Verpleegkundige IG, Verzorgende of Helpende om de gaten in jullie roosters op te vullen? Wij zorgen graag voor de juiste match, op korte én lange termijn!

Of wil je graag via ons als zelfstandige aan de slag bij diverse leuke opdrachtgevers? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste ZZP*ers in de zorg, op alle niveaus!

Bel of mail gerust met Kobra Ostadi via tel. 085-3014532 of arnhem@bekwamer.nl.Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht