Ook direct een leuke opdracht?

In het zonnetje: Maureen Poeran

In deze editie zetten we graag Maureen Poeran in het zonnetje. Maureen is namelijk sinds begin mei onze nieuwe aanwinst op ons kantoor in Leiderdorp! Zij staat op maandag, woensdag en donderdag graag voor je klaar.

Uitdaging

Het leukste op kantoor bij Bekwamer in Zorg vindt Maureen de uitdaging. “Ik hou van afwisseling. Elke dag is hier weer anders, en dat maakt het zo leuk. Van planning tot vragen beantwoorden via de telefoon en e-mail, en zorgen dat alle documenten van onze zzp-ers in orde zijn.”

Trots

“Het is soms best druk en dan ben ik trots als ik toch alles binnen de deadline heb afgerond.” Lachend: “En dat ik dat kan op mijn leeftijd. Ik werd op kantoor gelukkig heel goed ingewerkt. Ik ben trots dat ik me dingen snel eigen heb gemaakt en nu alles zelfstandig kan afhandelen.”

Iets terugdoen

Ook het contact met de zzp-ers die via ons aan het werk zijn, vindt Maureen erg leuk. “Toen ik via Bekwamer begon te werken, kon ik ook altijd met mijn vragen bij hen terecht. Hoe je dingen in het systeem aanpast, of hoe je iets handig aanpakt. Ik voelde me zo welkom. En dat kan ik nu terugdoen!”

Ook zelf actief als zzp-er in de zorg

Maureen is naast haar werkzaamheden voor Bekwamer in Zorg ook zelf actief als zzp-er in de zorg. Zij werkt namelijk als Helpende Niveau 2+ in o.a. een verzorgingshuis voor ouderen in Voorschoten. Ook hier maakt zij het mensen graag naar de zin. “Ik geniet vooral van doen van leuke dingen met de bewoners. Even tijd maken voor hen: een praatje maken en een luisterend oor bieden.”

Het verschil maken

“Ik vind het ook heerlijk om bijvoorbeeld samen liedjes zingen in de huiskamer, en al die blije gezichten te zien. Als ik tijdens mijn dienst één iemand heb laten lachen, dan ben ik al helemaal blij en tevreden. Je maakt zo toch het verschil!, zeker bij de intramurale zorg”, aldus een enthousiaste Maureen. En daar sluiten we ons graag bij aan! 

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht