Hurija-Kyra Poljakovic

In deze editie zetten we graag onze intermediair – met de prachtige naam Hurija-Kyra Poljakovic – in het zonnetje. Hurija-Kyra is namelijk onze enthousiaste intermediair voor de regio Utrecht en Ede. Zij deed al veel ervaring op bij een andere coöperatie. Hierbij kwamen haar managementopleiding en haar afgeronde zorgopleiding voor Helpende Plus goed van pas.

Meteen een klik
Haar man raadde haar aan om – net als hij – ook als zzp-er in de zorg te gaan werken via Bekwamer in de Zorg. Tijdens haar sollicitatie klikte het meteen met de andere intermediairs. En al vrij snel kwam iedereen tot de conclusie dat Hurija-Kyra met al haar achtergrond en ervaring nóg beter op haar plek zou zijn als intermediair! 

Schot in de roos
Die keuze bleek een schot in de roos. Inmiddels is ze al ruim een jaar voor ons werkzaam. Deels vanuit huis en deels – samen met onze intermediairs Frans Bon en Mike Hendriks – vanuit ons kantoor in Arnhem. 

Uitdaging
Hurija-Kyra houdt wel van een uitdaging: “Het geeft mij echt wel veel voldoening als ik een hele lijst met diensten krijg van onze opdrachtgevers, en ik alle diensten kan invullen! En natuurlijk is het helemaal super als ik een leuke nieuwe opdrachtgever binnenhaal. Daar doen we het tenslotte allemaal voor. Want dan kunnen we nog meer zzp-ers in de zorg aan werk helpen.” 

Intensief contact
Wat vindt zij het leukste aan haar werk? Hurija-Kyra: “Dat ik het contact goed onderhoud met onze vaste zzp-ers en opdrachtgevers in de zorg.” Een goede klik is voor haar dan ook essentieel: “Een goede samenwerking staat en valt allemaal met de juiste klik. Met opdrachtgevers en natuurlijk zzp-ers.”

Ambitie
“Ik leer iedereen ook steeds beter kennen Dat is fijn, want we willen graag verder groeien. Door kwaliteit te blijven leveren. En door nieuwe opdrachtgevers bijvoorbeeld in de GGZ en het Leger des Heils binnen te halen. We hebben genoeg begeleiders die echt daarom staan te springen. En natuurlijk kunnen we ook altijd nieuwe zzp-ers gebruiken”, aldus Hurija-Kyra.

Oproep
Lachend: “Dus als je nog goede, betrouwbare Helpenden, Helpenden Plus, Verzorgenden IG en Verpleegkundigen kent, die graag voor ons aan de slag gaan in de omgeving van Utrecht en Ede? Laat ze dan vooral contact met mij opnemen of schrijf je direct in https://mijnbekwamer.nl/users/new_zzp . Dan ga ik graag met ze in gesprek!”

In contact komen met Hurija-Kyra?

Je kan haar bereiken via telefoonnummer: 06-38021176 of het e-mailadres: Hurija-Kyra@bekwamer.nl