Ook direct een leuke opdracht?

Onze ZZP*ers zijn nog Bekwamer geworden

Op 4 juni organiseerden we onze eerste bijscholing in samenwerking met Bijscholing Gezondheidszorg in Leiderdorp. Bekwamer en onze opdrachtgevers hechten veel waarde aan het up-to-date houden van de bevoegdheden en vaardigheden van onze ZZP’ers. Dit is essentieel voor hun professionaliteit en deskundigheid, en draagt bij aan de kwaliteit van zorg. Bovendien is het een wettelijke verplichting en vereist volgens de Beroepscode van Verpleegkundigen en Verzorgenden.

Aanwezigen

Zestien kandidaten namen deel aan deze bijscholing, variërend van niveau 2+ 3IG tot niveau 4 verpleegkundigen. De theorie hadden zij vooraf op eigen tempo via e-learning kunnen bestuderen. De praktijk werd in groepjes van vier getoetst, zowel in een speciaal ingerichte caravan die dienstdeed als skill lab, als in onze vergaderruimte. Binnenkort ontvangen alle deelnemers hun certificaat via Bekwamer.

Enthousiaste deelnemers

Alle zestien deelnemers, waaronder ook onze directieleden zoals Frans Bon, waren enthousiast over de bijscholing. De deskundigheid en begeleiding van de twee trainers, die nog actief zijn in de zorg, werden zeer gewaardeerd. Iedereen vond het een leuke en productieve dag waarin veel geleerd is. Er werd gezorgd voor een lunch en na afloop kreeg iedereen een roosje en een doosje chocolade.

Voordelen training

Je doet zelf de E-learning thuis en de praktijkles duurt 2 uur. Door het op deze manier (via de coöperatie) te organiseren, deel je samen de kosten en ben je voor nog geen €180 euro klaar.

De foto’s spreken boekdelen

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht