Man op een scooter

Ook direct een leuke opdracht?

Nieuwsbrief oktober 2022

Beste bekwamers,

Na deze lange warme zomer, waar heel veel diensten van onze opdrachtgevers zijn ingevuld, zijn we weer in de herfst beland. Als organisatie hebben we het afgelopen half jaar een flinke groei meegemaakt met veel nieuwe leden. Welkom allemaal en dank voor de inzet die jullie en de andere trouwe Bekwamers hebben geleverd.

In deze nieuwsbrief een aanbod om je BHV certificaat te halen of te vernieuwen. In de afgelopen jaren is hier niet zoveel aandacht voor geweest, maar we hebben voor jullie een interessante aanbieder gevonden. Ook dit hoort bij de kwaliteit die wij leveren als Bekwamer. Lees hieronder meer over het NBBU keurmerk waarbij Bekwamer is aangesloten. En als je nog iemand als lid wilt aanmelden dan belonen we dat graag!

Met vriendelijke groet,
Frans Bon

Frans Bon

BHV-cursus (volledig online)

Met een BHV-certificaat ben je in de zorg nog aantrekkelijker als zelfstandige voor opdrachtgevers. Het online basisprogramma van BHV-Care is heel toegankelijk, want het is de eerste die je volledig in je eigen tijd kunt doen op je smartphone, tablet of computer. De heldere video’s en teksten zorgen ervoor dat je alle BHV-informatie in huis krijgt. Als je slaagt voor de toetsen ontvang je meteen het erkende digitale certificaat, geldig voor 1 jaar. Na een jaar verleng je het certificaat via een herhalingscursus.

Het programma bestaat uit de cursussen Levensreddende Eerste Handelingen (LEH) en Brandveiligheid en Evacuatie training. Je leert stap voor stap hoe je in een noodsituatie mensen in veiligheid brengt. De totale duur is 3 ½ uur.

Voor Coöperatie leden is er een korting van 10% je betaalt €46,85 i.p.v. €52,05.

Wil jij snel in eigen tijd je BHV-certificaat halen, klik dan op deze link: BHV Basis.

Breng een nieuwe zzp'er aan en ontvang €50!

Wist je dat je een aanmeldbonus krijgt wanneer iemand zich aanmeldt bij Bekwamer ZZP & Zorg als zzp*er door jouw toedoen? Je ontvangt een bonus van € 50 wanneer hij/zij de eerste dienst begint.

Kwaliteit en zekerheid

Bekwamer ZZP & Zorg is aangesloten bij de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt, de NBBU. We hebben daarom het ZZP-bemiddeling keurmerk voor kwaliteit en zekerheid in de flexbranche.

Keurmerk van de NBBU houdt voor zzp*ers voordelen in. Zo weet je dat je zaken doet met een goede bemiddelaar, die zijn financiën op orde heeft en bijvoorbeeld zorgt voor een juiste facturatie namens de zzp*er. Ook wordt ieder jaar Bekwamer gecontroleerd of aan de vereiste kwaliteiten wordt voldaan.

Via deze link lees je wat de certificering en het keurmerk inhouden.

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht