Vrouw op een fiets

Ook direct een leuke opdracht?

Nieuwsbrief maart 2022

Beste bekwamers,

Langzaam begint het lente te worden. Gelukkig want we hebben de zon echt gemist. Heerlijke vooruitzichten en blije gezichten, vooral omdat je ze ook weer kan zien. En de eerste opdrachtgevers hebben zicht alweer gemeld met opdrachten voor de zomerperiode, zij hebben er ook zin in!

Op de prijsvraag van de vorige keer over Teun Toebes hebben we leuke en goede reacties gehad. Hij woont in WZC Voorhoeve in Utrecht en de boeken zijn verstuurd! Ik wens je veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet, Frans Bon

Mijn bekwamer-app vernieuwd

Sinds kort is de app uitgebreid met urenregistratie en het maken van je urenstaten. Nu kun je alles af met de telefoon. De app is alleen voor actieve leden van Bekwamer, om gelijk te kunnen zien wat het nieuwe aanbod is én meteen te reageren als de dienst in jouw agenda past. Bekwamer betaalt de kosten, de app is dus voor jou gratis en zonder reclame. Snel en handig dus.

Wat doet de app?
Je ontvangt in de app alle beschikbare diensten. Als je die bekijkt zie je contactgegevens en – als je wilt – kun je meteen die dienst accepteren met de knop ‘Ja, ik kan!’ Deze dienst en andere geaccepteerde diensten staan dan in de app-agenda. Ook is er een handige navigatieknop, die de route naar je werkplek weergeeft. Je kunt bovendien na de opdracht direct je gewerkte uren registreren en een urenstaat maken.

Downloaden
Je vindt de MijnBekwamer-app in de Google Play Store of Apple App Store. Zoek op MijnBekwamer in de rubriek ‘financiën’, want het gaat wel over jouw opdrachten en inkomen als zzp-er. Geen app, de mails van Bekwamer over diensten en opdrachten blijf je gewoon ontvangen. En via www.mijnbekwamer.nl blijft al jouw werk en het actuele aanbod overzichtelijk, ook het registreren van gewerkte uren blijft op deze vertrouwde plek bestaan.

Onderzoek rondom inzet bedsensor

In de afgelopen maand werden wij geattendeerd op een onderzoek van Vilans. Zij hebben een onderzoek gepubliceerd rondom de inzet van een bedsensor. Wist je dat een bedsensor valincidenten en decubitus kan voorkomen?
Wil je meer informatie, lees dan de onderzoeksresultaten via onderstaande button.
—-
Bron: Anders Werken in de Zorg, het programma waarin ouderenzorgorganisaties de inzet van technologie testen om de zorg toekomstbestendig te maken, bron: Vilans.

Wil jij als zorgprofessional ook ondersteund en ontzorgd worden met:

  • mooi en ruim aanbod aan opdrachten;
  • betrouwbaar en efficiënt urenregistratie & facturatie;
  • trainingen, cursussen & ZZP Zorg Café’s;
  • nieuwsbrieven met actueel nieuws, inspiratie & tips.

Voor slechts €10 per maand? Meld je dan aan als lid bij Bekwamer ZZP & Zorg!

Stuur in ieder geval je CV mee! Wil je je volledig inschrijven, upload dan je: relevante diploma’s, bijscholingen, VOG, Verzekering, KVK inschrijving en klachtenregeling. Heb je hier nog vragen over? Bel of mail ons gerust.

Bij aanmelding geef je akkoord op onze privacyverklaring! Bekwamer ZZP & Zorg kent een wederzijdse (gratis) proeftijd van één maand.

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht