Ook direct een leuke opdracht?

NBBU-certificaat: kroon op vijf jaar zzp-bemiddeling

Deze maand ontving Bekwamer ZZP & Zorg een kwaliteitskeurmerk. Het NBBU-certificaat is een onafhankelijke erkenning voor goede bemiddelingsbureaus.
We zijn trots; het werk, dat we met hart voor zzp’ers in de zorg en zorginstellingen inmiddels 5 jaar doen, krijgt nu erkenning. Deze erkenning van kwalitatief, betrouwbaar en zorgvuldige bemiddeling is een kroon op het werk van Bekwamer ZZP & Zorg

ZZP’ers ontzorgen
Bij Bekwamer werken bevoegde en bekwame zzp’ers, met hart voor de zorg. Zij zetten hun kennis en kunde in waar dat nodig is. De zzp’ers zelf worden door Bekwamer ontzorgd door soepele bemiddeling tussen opdrachtgever en -nemer, en een goed digitaal systeem met agenda, uren en facturering. Daarnaast informatie over bijscholing, ZZP Zorg Cafés, netwerk en een vangnet, zodat zzp’ers kunnen focussen op kwaliteit van hun werk. De certificering door NBBU bevestigt dit.

Transparantie voor zorginstellingen 
Het certificaat bevestigt ook de werkwijze richting opdrachtgevers en zorginstellingen: Bekwamer ZZP & Zorg staat voor heldere betrouwbare contracten, inzet van kundige zzp’ers met de juiste diploma’s en VOG, transparantie in de werkwijze. 
Zorginstellingen kunnen erop vertrouwen dat overeenkomsten en werkwijze voldoen aan wet- en regelgeving, dat zzp’ers voldoen aan alle kwaliteitseisen en een transparant verdienmodel. En dat dit jaarlijks onafhankelijk getoetst wordt.

Bevoegd, bekwaam én betrouwbaar
We merken dat werken met zzp’ers onzekerheden meebrengt voor organisaties. Bekwamer ZZP & Zorg biedt de betrouwbaarheid die de brug vormt om tot succesvolle inzet te komen.
Opdrachtgever, opdrachtnemer én Bekwaam vormen een team voor de flexibele inzet door transparantie en zorgvuldige persoonlijke afstemming. 
Samen zorgen we voor kundige professionals met liefde voor het vak zorgverlening. De NBBU-certificering bevestigt dit, en is voor ons de kroon op de gezamenlijke inspanning. 

Meer weten wat Bekwamer ZZP & Zorg voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via ​info@bekwamer.nl of 06 13 67 58 79.

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht