Ook direct een leuke opdracht?

MijnBekwamer-app

Vorig jaar vertelden we je al over de MijnBekwaam-app. Nu wij verder gaan onder de naam Bekwamer ZZP & Zorg heeft ook de app een nieuwe naam gekregen: je vind de app nu in de AppStore of Google Play store onder de naam MijnBekwamer.Met de app zie je alle beschikbare diensten direct op je telefoon. De app is alleen voor actieve leden van Bekwamer ZZP & Zorg, en wordt door veel leden al enthousiast gebruikt. Bekwamer betaalt de kosten, de app is dus voor jou gratis en zonder reclame. Snel en handig dus.

Wat doet de App
Je ontvangt in de app alle beschikbare diensten. Als je die bekijkt zie je contactgegevens en – als je wilt – kun je meteen die dienst accepteren met de knop ‘Ja, ik kan!’ Deze dienst en andere geaccepteerde diensten staan dan in de app-agenda. Ook is er een handige navigatieknop, die de route naar je werkplek weergeeft.
Ook opdrachten voor een langere periode zijn in de app te vinden. Je kunt bovendien na de opdracht direct je gewerkte uren registreren.

Nieuwe functionaliteiten
De app wordt continu doorontwikkeld. Zo verwachten we dat medio 2021 nieuwe functies toe te voegen aan de app.

Downloaden
Je vindt de MijnBekwamer-app in de Google Play Store of Apple App Store. Zoek op MijnBekwamer in de rubriek ‘financiën’, want het gaat wel over jouw opdrachten en inkomen als zzp*er ????

Wel of geen app, de mails van Bekwamer over diensten en opdrachten blijf je gewoon ontvangen. En via mijnbekwamer.nl blijft al jouw werk en het actuele aanbod overzichtelijk, ook het registreren van gewerkte uren blijft op deze vertrouwde plek bestaan.

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht