Ook direct een leuke opdracht?

Maak kennis met Zahia (Leiderdorp)

In deze maand stellen we graag Zahia Reggani aan jullie voor. Sinds vorig jaar is zij 2 dagen in de week actief op ons kantoor in Leiderdorp! Daarnaast is Zahia werkzaam bij allerlei instellingen en verpleeghuizen in Leiden en omgeving.

Volop afwisseling

Zahia houdt van de afwisseling: “Mijn werkdagen bij Bekwamer zijn nooit hetzelfde: Het ene moment ben ik druk bezig met de administratie. En het volgende moment heb ik weer veel telefonisch contact met onze zzp-ers, planners en andere opdrachtgevers. Daarnaast werk ik nog steeds zelf dagdiensten en nachtdiensten via Bekwamer als Helpende Plus. Dan heb ik juist weer veel contact met onze zorgcliënten: om te kijken hoe ik hen zo goed mogelijk kan helpen.”

Interessant: het menselijk brein

Omdat ze nog meer wil kunnen betekenen in de zorg, volgt Zahia ook nog een opleiding tot verpleegkundige. Deze opleiding hoopt zij over twee jaar af te ronden. Vooral de GGZ heeft haar interesse. “Ik ben vooral nieuwsgierig naar hoe het brein werkt van mensen: voor de een is dat heel anders dan de ander. En soms is dat brein ook helemaal niet te begrijpen. Heel interessant!” Haar werk én haar opleiding is een pittige combinatie met haar gezin van drie kinderen, maar ze geniet nog elke dag van de afwisseling.

Altijd een goede oplossing

“Het leukste van mijn werk bij Bekwamer? Altijd een goede oplossing vinden! Voor openstaande diensten of het antwoord geven op administratieve vragen. Soms krijgen we een hele reeks diensten die we moeten invullen. Of moeten we á la minute een dienst opvullen als er bijvoorbeeld iemand ziek is geworden. Het is natuurlijk altijd geweldig als dat lukt!”, aldus een enthousiaste Zahia.

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht