Ook direct een leuke opdracht?

Kobra: onze nieuwe aanwinst op ons kantoor in Arnhem

Sinds kort maakt ook Kobra Ostadi deel uit van ons Bekwamer-team in Arnhem. En dat bevalt Kobra prima! “We hebben een superleuk team. Daarnaast sta ik helemaal achter de kwaliteit van Bekwamer: onze zzp-ers helpen aan leuke opdrachten in de zorg. Ik vind het fijn om daaraan mijn bijdrage te leveren!”

Zelf ook ervaring in de zorg

Net als iedereen bij Bekwamer op kantoor komt ook Kobra uit de zorg. “Ik heb jarenlang als begeleider gewerkt en als bedrijfsondersteuner bij verschillende zorginstellingen We weten dus allemaal wat zzp-ers in de zorg meemaken: met opdrachtgevers of bijvoorbeeld bij de administratieve kant.”

Teamwork

“Ik hou van de positieve mindset en de betrokkenheid bij Bekwamer. We hebben tenslotte met mensen te maken. Voor mij is het ook belangrijk dat onze zzp-ers niet het gevoel krijgen dat ze er alleen voor staan. Het is een complex vak, wat naast deskundigheid ook een warm en betrokken hart vraagt. Wij zijn er ook voor ze als ze hun successen willen delen of als het even niet zo lekker gaat.

We staan 100% achter onze zzp-ers: ze werken niet vóór ons, maar mét ons en natuurlijk onze opdrachtgevers. En het belangrijke werk wat ze doen in onze maatschappij. Het is ook leuk om met onze professionele opdrachtgevers samen te werken en zo allemaal onze bijdrage te leveren”.

De beste match

Kobra kijkt er dan ook naar uit om een goede band op te bouwen met de opdrachtgevers van Bekwamer in de regio Gelderland en Utrecht. “Ik hou van netwerken en samenwerken. En ik merk nu al dat de samenwerking heel soepel gaat. We denken samen na en streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. De komende tijd wil ik persoonlijk kennis maken met onze opdrachtgevers en natuurlijk de sfeer proeven. Zodat we de beste match kunnen maken tussen hen en onze zzp-ers.”

Transparantie

Ook de transparante werkwijze van Bekwamer past helemaal bij Kobra. “We benoemen gewoon vooraf het uurloon en onze commissie. Die transparantie vind ik heel belangrijk. En dat we onze afspraken nakomen. Zeker omdat we werken in een belangrijke branche als de zorg.

Hoe mooi dat we dan betrokken zzp-ers aan een passende opdracht kunnen helpen.” Lachend: “We zijn gewoon het leukste bureau van Nederland!”

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht