Ook direct een leuke opdracht?

Intervisie Reflectie ZorgKracht

Ben jij een zzp’er in de Zorg & Welzijnssector? Wil je weten hoe je jouw positie als zorgverlener versterkt? Of hoe je jouw competenties en bekwaamheid vergroot? Neem dan deel aan intervisie bij Reflectie Zorgkracht.

Hoe gaat dat in zijn werk?

We herkennen jouw behoefte om ervaringen te delen met andere zpp’ers uit je werkveld. Samen reflecteren over casuïstiek uit de praktijk. Dit is precies wat intervisie biedt. De intervisies zijn laagdrempelig. In een sfeer van vertrouwen en respect voor ieders inbreng.

Met onze ontwapenende methodiek bespreken we casuïstiek. Deelnemers helpen elkaar met advies en handreikingen. Zo sta je samen sterk tegen de knelpunten en dilemma’s die je in het werkveld tegenkomt.

W.t.z.a. automatisch geregeld

Door deel te nemen aan deze intervisie voldoe je automatisch aan de kwaliteitseisen van de W.t.z.a.. (Zoals je weet is het voldoen aan deze eisen, samen met het registreren in het kwaliteitsregister, voor iedere zzp’er verplicht.)

Woon jij onze intervisies bij? Dan vullen wij jouw dossier automatisch aan. Onder andere met reflectieverslagen en een bewijs van deelname. Scheelt jou weer tijd en gedoe!

Wees vooral welkom

Voel je thuis in onze sfeervolle kleine setting! Je verlaat de intervisie met nieuwe inzichten en tools om aan de slag te kunnen. Door intervisie te volgen raak je nog beter toegerust om jouw werk goed uit te voeren. Als zorgprofessional op inhoudelijk vlak en als mens op relationeel vlak.

Ben jij enthousiast geworden?

Klik nu hier en lees verder op de website van Reflectie Zorgkracht.

Je kunt ons altijd benaderen via de contactgegevens op de website.

Jessica Beijer & Ellen Meerveld 

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht