Ook direct een leuke opdracht?

Factoring te duur? Tumion biedt voordeliger alternatief

We willen je op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling binnen de verschillende factoringdiensten.

Factoringbedrijven hebben besloten hun commissie te verhogen naar 4,5%. We begrijpen dat dit voor sommigen van jullie een ongewenste verandering kan zijn en daarom willen we graag een alternatief presenteren. En dat is niet alleen voordeliger, maar biedt ook nog extra voordelen.

Onze samenwerking met Tumion biedt een uitstekend alternatief voor duurdere factoringbedrijven. Tumion werkt op een vergelijkbare manier, maar met belangrijke voordelen. Allereerst biedt Tumion een scherpere prijsstelling, namelijk 4%, waardoor je geld bespaart op factoringkosten. Daarnaast wordt de commissie direct ingehouden en overgemaakt aan Bekwamer, wat zorgt voor een efficiëntere afhandeling van je factoringproces.

Bovendien willen we benadrukken dat onze samenwerking met Bendy, die onze software levert, zorgt voor een naadloze integratie met Tumion. Dit betekent dat je kunt profiteren van geavanceerde softwareoplossingen die je factoringproces optimaliseren en vereenvoudigen.

Het overstappen naar Tumion biedt dus niet alleen financiële voordelen, maar ook operationele efficiëntie en gemak. We moedigen je aan om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze overstap en hoe we je kunnen helpen bij een soepele transitie.

Meer weten? Bekijk deze PDF.

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht