Ook direct een leuke opdracht?

Evaluatie met onze klanten, overwegend positief!

Onlangs hebben we met een aantal klanten geëvalueerd. Ze waren allemaal erg positief over de samenwerking met Bekwamer. Vooral op het gebied van bereikbaarheid, communicatie, verzuimbeleid, inzetbaarheid, het snel opvullen van diensten en deskundigheid van ZZP*ers.

In het algemeen zijn ze erg tevreden over de betrouwbaarheid van onze ZZP*ers. Wij van Bekwamer waarderen jullie professionaliteit hierin enorm!

Een paar kleine aandachtspuntjes

Er zijn waren een aantal situaties waar ze minder tevreden over waren, onder andere: 

  • Het komt voor dat mensen te laat komen of niet komen opdagen zonder iets te laten weten.
  • Ziekmelden op laatste moment op de vrijdagmiddagen en in het weekenden.
  • Afmeldingen door bijvoorbeeld autopech. (Tip: Word lid van de ANWB met vervangend vervoer 😉)

Let op: dit gaat over een klein aantal van de ZZP*ers die via Bekwamer werken. Omdat deze acties de rest van ons in een kwaad daglicht zet, hebben we het verzuimbeleid aangepast. Dit geeft ons de handvatten om in gesprek te gaan en waar nodig acties te ondernemen.

Verzoeken van opdrachtgevers

Mocht je het gemist hebben, nog even de drie belangrijkste verzoeken. Alleen als ze voor jou van toepassing zijn natuurlijk!

  • Neem geen diensten aan die hoger liggen dan jouw niveau.
  • Hou rekening met het juiste niveau wanneer je ruilt. Stel ook de opdrachtgever op de hoogte. Probeer zoveel mogelijk met iemand te ruilen die je kent.
  • Een dienst moet worden gedeclareerd op het niveau van de gevraagde dienst. Tenzij de planner je toestemming geeft om het op jouw niveau te declareren.

Laten we vooral zo doorgaan met zijn allen!

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht