Ook direct een leuke opdracht?

Digitaal aanvragen van Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Vanaf nu is het mogelijk om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) digitaal aan te vragen bij screeningsautoriteit Justis. Je kunt hem snel en digitaal via Bekwamer aanvragen. Je krijgt een directe link en je hoeft alleen nog maar de stappen te volgen. Alles is al ingevuld.

Voordelen van de digitale VOG

Het digitale aanvraagproces biedt voordelen voor jou als lid en voor onze coöperatie. Het bespaart tijd en is duurzamer dan de traditionele postmethode. Bovendien maakt het de afhandeling van de VOG-aanvraag sneller en gemakkelijker.

Hoe werkt het?

Als je een VOG nodig hebt, kun je deze digitaal aanvragen via de website van Justis. Zodra de VOG klaarstaat, ontvang je een melding in de Berichtenbox van MijnOverheid. Van daaruit kun je de digitale VOG downloaden en indien nodig naar ons doorsturen.

Belangrijk om te weten

Het is handig om te weten dat je de Berichtenbox van MijnOverheid geactiveerd moet hebben en akkoord moet gaan met het ontvangen van digitale post van Justis. Dit is een eenmalige stap die je vooraf moet regelen.

Heb je een VOG nodig?

Wij kunnen een directe link voor je aanmaken via Justis. Zo is alles al ingevuld voor jou persoonlijk. Dan hoef je hier alleen maar op te klikken en de stappen te volgen. Stuur een mailtje naar Arnhem of Leiden

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht