Mijn Bekwamer

Mijn Bekwamer

Helder uren registreren, moeiteloos facturen,  je agenda bijhouden en voortdurende update van open diensten die bij jouw niveau passen: Dit alles biedt MijnBekwamer. Ben je al bij ons aangesloten? Log dan hieronder in:

Inschrijven

Voor jezelf beginnen? Zzp*er in de zorg worden is eenvoudiger dan je denkt! En wij helpen je graag daarbij. Meld je hieronder gratis vrijblijvend aan bij Bekwamer ZZP & Zorg.

  • Upload in ieder geval je cv
  • Start met een maand proef

Nieuwsbrief

Bekijk de nieuwste opdrachten, lees ervaringen van andere zzp*ers, nieuws en tips voor de zorg, ontwikkelingen bij Bekwamer en tips voor jouw scholing. Wil je dit niet missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Persoonlijke verhalen uit het werkveld

Maak kennis met Hamza

In deze editie geven we het woord aan Hamza Öner. Deze zzp-collega heeft een opvallende carrièreswitch gemaakt: van bewegingsagoog in een jeugdgevangenis naar integraal begeleider

Lees meer »

Gulten Aydemir

​In deze editie zetten we graag Gulten Aydemir in het zonnetje. Na 16 jaar in loondienst, koos deze verpleegkundige ervoor om als zzp*er verder te

Lees meer »

ZZP*er Shannon

Shannon (26) startte dit jaar als ZZP*er bij Bekwamer. “Het bevalt me prima, ik ben echt blij met de ondersteuning die ik van Mike krijg.

Lees meer »

Selecteer je regio:

Regio's: Zuid-Holland/Noord-Holland Regio's: Gelderland/Brabant/Utrecht